КЪРДЖАЛИ ЗА ТЕБ

Кърджали се развива благодарение на теб !

  Няма коментари  •  26.02.2021  •  admin

Мислите ли, че този проект ще бъде полезен за развитието на Община Кърджали ?

Не съм съгласен 5%
20 гласове

Лунен пейзаж по булеварда

  Няма коментари  •  19.05.2022  •  Simon

Кога ще имаме пътища, по които да караме като нормалните хора? Не става въпрос за междублоковите пространства, а за главните булеварди на областен град Кърджали. Асфалтовата настилка в града е под всякаква критика! Например има едно дупчище на разклона за село Резбарци, което се ремонтира всяка година без резултат. Тази историческа забележителност на града е поне на 30 години.

Не съм съгласен 0%
2 гласове

Градът на кучетата

  1 коментар  •  19.05.2022  •  Simon

Вярвате ли, че скоро време ще бъде решен въпросът с безстопанствените кучета по улиците на град Кърджали? Трябва ли някой да загуби живота си за да се обърне внимание и да се намери бързо решение на този проблем? Искам да обърна внимание, че не става въпрос за единични бройки, а глутници които гонят автомобили и хора.

Не съм съгласен 40%
1 глас

Помощ за дебати

Започнете дебат, за да споделите мнения с другите относно темите, които ви вълнуват.

Пространството за граждански дебати е насочено към всеки, който може да изложи въпроси, които го вълнуват, както и към всеки, които иска да сподели мнение с други хора.

За да отворите дебат, трябва да се регистрирате на КЪРДЖАЛИ ЗА ТЕБ. Потребителите могат също да коментират открити дебати и да ги оценят с бутоните „Съгласен съм“ или „Не съм съгласен“, намиращи се във всеки от тях.